Haastevastaus

Sain Jennilta blogihaasteen:
Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa  (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).

Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

Hyvää mieltä tuovia asioita on paljon. Kaikista tärkeimmäthän ovat oma rakas laumanjohtajamme Juha, lähimmäiset, karvakorvat ja ystävät. Niiden lisäksi 10 asiaa. Mistäköhän aloittaisi... Ainakin näistä:
  1. Piha ja puutarha. (kas kummaa, tähän aikaan vuodesta miten osuikin :) Eikä välttämättä oma piha, nautin myös toisten pihojen katselusta, heidän onnistumisistaan ja hyvistä vinkeistä ja ideoista.
  2. Kasvun ihme. Näin keväällä etenkin se on yhtä hämmästyttävää ja ihastuttavaa, joka vuosi. Tosin loppukesästä se kasvun ihme on kasvun riesa rikkaruohojen ja nokkosten kanssa, mutta siihen on vielä aikaa...
  3. Metsä. Ei ole parempaa tapaa rentoutua kuin lähteä metsälenkille. Jopa sateella tai räntäsateessa. Syksyisin ja talvisin sen hiljaisuus tyynnyttää, keväisin lintujen laulu tuo lupauksen kesästä.
  4. Mökki. Meidän mökkimme tai vanhempieni, jossa vietin kaikki kesät lapsena. Kumpaankin liittyy valtavasti tunteita ja muistoja. Se tunne, kun perjantai-iltana työviikon jälkeen ajaa mökin pihaan, nousee autosta, päästää koirat juoksemaan (suoraan rantaan) ja hengittää syvään puhtaampaa, järven raikastamaa ilmaa... ah!
  5. Kesäillat. Ovat aamutkin ihania, mutta olen iltaihminen. Ne kesäiset, lempeän lämpimät illat kun arkisin autojen ja muut äänet ovat hiljenneet, on tyyntä ja rauhallista... Mökillä hiljaisuuden katkaisevat vain kuikkien laaja-alainen hihkuminen ("Kakeee, missä sä ooooooooooooot?" ja Kake vastaa: "Tääääällääää"). Olen kuvannut kotipihaa puoli kahdeltatoista yöllä kesäkuussa! Valoa riitti hyvin.
  6. Hyvä ruoka. Tätä ei tarvitse selitellä. Olen onnekas sillä Juha on erinomainen kokki ja tekee paljon vaativampia ja parempia ruokia kuin minä.
  7. Onnistuneet treenit, joiden jälkeen me kaikki kolme olemme hyvällä tavalla väsyneitä ja hyväntuulisia tai pitkä, mukava lenkki metsässä koirien kanssa. Ylipäätään ystävien ja koirien kanssa on paljon upeita hetkiä, joita on turha eritellä listoiksi.
  8. Uniset koirat. Tyytyväinen, uninen koira on varmaan hellyyttävintä mitä koiranpentujen jälkeen tiedän. Etenkin Tara osaa hymyillä kun se on oikein rento ja tyytyväinen. Nykyisin sillä on myös äänitehosteet, joita se käyttää runsaasti. Keittiön pöydän alta tai sohvalta kuuluva "Möööööööööh..." kertoo, että Taralla on mukava olla.
  9. Kirjat. Sääli, ettei vuorokaudessa ole tuplatunteja. Nyt nukkumiseen ja lukemiseen jää liian vähän aikaa. 
  10. Hyvät shoppailut. Entinen suosikkini, nykyisin aikapulan ja liiallisen tavaramäärän takia yhä harvemmin enää toteutuva. Onnistunut shoppailu puutarha-, antiikki-, divari-, vaate- tai kirjakaupassa, etenkin hyvässä seurassa tuo hyvää mieltä pitkäksi aikaa. Astioita meillä on jo liikaakin, kirjojen kohdalla hyllytila on täynnä, vaatteita olen pistänyt kierrätykseen urakalla, pihallakin alkaa olla ahdasta... Mutta aina mahtuu kun hieman sulloo!
Siirrän haasteen viidelle bloggaajalle, joiden blogien kautta minun blogiini tullaan eniten (kiitos heille linkityksestä!)Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi