Ensimmäiset kukkakuvat tältä keväältä

Siis kukkivien kukkien kuvia :) Edellisessä päivityksessä nuo eriväriset krookukset olivat vasta alulla. Siellä missä pihalla on sulaa, on myös kaikenlaisia sipulikasveja kukkimassa tai kasvamassa. Krookuksia putkahtelee sellaisistakin paikoista jonne en muista niitä istuttaneeni, samoin muutama narsissi.

Myyränkoloja en ole onneksi nähnyt kuin pari etupihalla, tosin kolmasosa pihasta ja kaksi isoa perennapenkkiä ovat edelleen ison lumikasan alla. Samoin kuin kärhöjen kasvupaikka.

Terassi täytyy esikasvatusruukuista ja koirat ramppaavat pitkin perennapenkkiä kun talvella sitä ei tarvinnut varoa. Täytynee kaivaa aitatarpeet esiin ja rajata taas tassuilta kielletty alue. Eilisillasta alkaen pihalla on ollut tavallista vilkkaampaa kun bordercollieherrat Leksa ja Tiki ovat meillä tähän iltaan asti hoidossa.

Tätä kirjoittaessani tosin kaikki neljä makaavat reporankoina pitkin lattioita. Pihatyöt, lenkitys ja yleinen touhotus ovat näemmä käyneet voimille. Vielä pitäisi meidän karvahirviöiden terästäytyä illan treeneihin. Voi olla aika velttoja suorituksia luvassa..

 Nämä krookukset kasvavat vuodesta toiseen kuivassa kivikkoisessa rinteessä. Ne ovat jotain vanhempaa kantaa, ainakin 15 vuotta samassa paikassa kasvaneita.

Valkoisten joukkoon on putkahtanut joku erivärinen :)

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ei-toivottuja perennoja

Triosta tuli taas kvartetti

Hyvää matkaa Sinne Jonnekin rakas mummokoira