Kuluneen viikon kertausta ja koirauintikuvia

Tokotreenejä enemmän ja vähemmän onnistuneesti, mukavia ulkoilusäitä ja kivoja lenkkejä, perjantai-ilta koirakylpylässä - siinä lyhyesti summattuna viikon koira-asiat.

Noppa ei älyä lopettaa valeraskauttaan vaan hyytyy yhä enemmän ja petaa yhä raivoisammin. Tuntuu että se turpoaa lisää vaikka syö huomattavasti vähemmän kuin sydäntalvella. Liikuntaa on lisätty ja ruokaa vähennetty, mutta Pullerosta ei huomaa mitään!

Hormonivetelys-Noppa yllätti positiivisesti maanantaina Veikkolan hallitreeneissä. Aivan vieressä kiiti äänekkäitä agilitytreenaajia, mutta Noppa kuten myös Tara suorittivat tokoliikkeensä niin hyvin, että harkitsin jo kisakalenterin tutkimista. Taran osalta siis. Se toi noutokapulan jo käden ulottuville! Tosin Tara on niin kierroksilla kapulasta että kisatilanteessa taitaa mennä kuula jumiin ja homma tyssätä siihen.

Vielä torstaina Viljan kanssa tokoillessa homma meni aika hyvin, mutta lauantain hallitreenit pistivät miettimään kisakalenterin avaamista korkeintaan kesällä 2013... Kertakaikkiaan epäonnistunut päivä. Noppa muisti olevansa "raskaana"  ja karkaili pummimaan nameja muilta, Tara huuhaili omiaan ja otti häiriötä viereisen kentän agilitytreenaajista vaikkei maanantaina ei ollut vastaavista moksiskaan.

Tänään käytiin tekemässä "omalla" kentällä palauttavat tokoilut, Vilja oli mukana. Se kakara on kohta osaavampi kuin meidän ikitreenaajat!

Koirakylpyläreissulla oli mukana myös ensikertalainen Vilja, joka oli alussa sitä mieltä ettei sen pahempaa paikkaa ja tilannetta olekaan. Osaavan ja rautahermoisen uittajan ansiosta Vilja huomasi, ettei se allas nyt NIIN kauhea olekaan ja loppuvaiheessa se ui jo rauhoittuneena itsekseen. Uittajan seuratessa tilannetta, tottakai. Kaiman Nooa puljasi altaassa kuin vanha tekijä ja meidän karvahirviöt myös. Tosin Noppa oli loppuvaiheessa sitä mieltä että mukavampi istua rampilla ja odottaa kun aallot tuovat vesilelun kuonon ulottuville.

Tänään vietimme aurinkoista päivää Hämeessä, koirat nauttivat hankikannosta. Noppakin innostui juoksemaan, piti ikuistaa kameralle moinen ihme sen valeraskauden aikana.

Vappuna on Nopalle varattu aika sterilisaatioleikkaukseen. Jos sen jälkeen saisin takaisin sen huumorintajuisen, uteliaan, itsekseen touhuavan, leikkisän ja persoonallisen koiran, joka on hävinnyt  hormonihöyryisen nahjuksen jalkoihin yli puolet vuodesta.

Nopalla oli taas kiireinen yö: tähän petaamiseen on kulunut aikaa ja energiaa, sillä päiväpeitto oli pakattu tiiviisti kiinni sohvaan... Mihinköhän väliin tuossa kasassa se meinaa "pennut" synnyttää?!

Koirauimalassa Vilja oli alussa sitä mieltä, että uinti on ihan yliarvostettu juttu. Päättäväisesti se marssi kohti allasalueen porttia.

 Tässä vaiheessa Viljaa vielä jännitti altaasta noustessa

Tara seuraa reunalta Viljan uimista, uittajaa ei enää tarvita Viljaa auttamassa altaassa.

 Kolme mustavalkoista karvasaukkoa lähestyy ramppia: Nooa, Tara ja Noppa

 Noppa ja vesilelu

 Tara-saukko
Uintikuvat on ottanut Joonas

Kommentit

 1. Kiitos uintikuvista! Olen monta kertaa ajatellut, että olisi kiva nähdä, millaista koirauimalassa on. Nytpä näin! :) Jos tuollainen paikka olisi lähellä ja siellä kävisi tuttuja koiria, menisin katsomaan paikan päälle.

  VastaaPoista
 2. Voi, mitä vesipetoja! :-) Ihania kaikki.

  VastaaPoista
 3. Jenni: lisää kuvia löytyy täältä helmikuisesta kirjoituksesta http://mustavalkoistamenoa.blogspot.com/2012/02/karvasaukot-altaassa.html

  Me tulemme koirakylpylään ulko-oven saranat heiluen ja jos koirat saisivat päättää, samaa tahtia altaaseen asti! Kummatkin möykkäävät innostuksissaan allasvuoroaan odotellessa :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ei-toivottuja perennoja

Triosta tuli taas kvartetti

Hyvää matkaa Sinne Jonnekin rakas mummokoira