Noppa ja Tara, koirauimalan karvanorpat

Päivän ohjelmassa tänään oli sisäuintia Hyvinkään koirakylpylässä, sadan metrin sorakuoppajuoksut ja pihatöitä.

Noppa ja Tara nauttivat uinnista selvästi. Tosin Noppa olisi mieluummin viettänyt suurimman osan uintiajasta altaan reunalla tassuilla vettä läiskien.

Tara piti kiskoa altaasta  puoliväkisin kun uintiaikamme loppui. Noppa oli taas juonut altaan vettä näemmä litratolkulla: jo kotimatkalla piti pysähtyä pissatauolle. Ja kun käännyimme kotitielle, se suorastaan karjui  auton takaosassa. Sitten se kävi puolen tunnin välein pihapissalla iltapäivään asti.

Iltapäivän metsälenkillä Tara ja Misty juoksivat kilpaa hiekkatiellä niin, että Taran uinnista pöyhöttynyt kiiltävä kaunis turkki oli taas ihan hiekkainen. Mutta hauskaa oli.

Illansuussa kävelin ympäri pihaa voikukkia nyppien ja myyrien uusia tuhoja päivitellen. Koirat pyörivät aikansa jaloissani ihmetellen mitä teen, mutta luovuttivat sitten. Ainoastaan Tara ei voi jättää minua pihatöihin yksin. Se on lähes maaninen apulaiseni. Halusin tai en, se on mukana aina kun teen pihalla jotain.

Tara rentoutuu poikkeuksellisesti Nopan sohvalla, jopa samassa asennossa kuin Noppa. Harvinaista.
Luulisi tuon asennon käyvän niskoihin!
Noppa pohtii jotain pihalla. Sen turkki kasvaa hiljalleen, mutta kiharana...
 Noppa uintireissun jälkeen, hieman väsytti :)
 "Voisitko jo häipyä siitä kuvaamasta?"
 Tara tomerana vappupäivänä pihalla, vielä kapean näköisenä. Tämänpäiväisen uinnin jälkeen sen turkki kuivui pöyheäksi ja suurensi koiraa tuplasti!

Kommentit

  1. Meillä esiintyy ihan samaa asentoa 24/7 kun noissa sohvakuvissa!! :D En edes varmaan oo nähny noxun nukkuvan kunnolla muussa asennossa.. :)

    VastaaPoista
  2. OIKEIN MUKAVAA ÄITIENPÄIVÄÄ PARHAALLE MAMMALLE t. noxu!!!! :)

    VastaaPoista
  3. Noppa-mamma kiittää! Mammakoiralla oli rankka päivä vahtia porukkaa, joka viipelsi pihalla ja sisällä Juhan vanhempien luona. Se on aivan uuvuksissa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi