Ensimmäinen mökkiviikonloppu ja tokoilua

Olimme mökillä ensimmäisen kerran syksyn jälkeen. Myös paikalliset asukkaat ja muut paikalla olleet mökkinaapurit kuulivat tulomme, sillä mustavalkoiset karvatollomme ampaisivat lähes suoraan autosta kylmään järveen kielloista huolimatta. Minun kommentointini koirille asiasta oli sangen äänekästä ja kiukkuista.

Koirat nauttivat mökkeilystä, Misty ja Tara juoksivat taas sekopäisinä ja Noppa vahti rantaa ja mökkiä. Tosin sen vahtiminen oli laiskanpuoleista, pari hauhauta ohitse lentäville sorsille riitti.

Noppa meinasi vahingossa talloa pökerryksiin teeren tai pyyn kun meni mökkitien laitaan etsimään kakkapaikkaa. Samalla se astui piiloutuneen linnun päälle. Koko poppoo pomppasi puoli metriä kun säikähtänyt lintu lehahti lentoon Nopan jalan alta.

Sunnuntai-iltana harjoittelimme TuuKK:n  treeneissä. Tottelevaisuukoulutuksen ohella kokeilimme esineruutuhakua. Oli mielenkiintoista! Tara, joka yökkää noutokapulalle, suostui ottamaan suuhun epämääräisen muoviesineen ja vielä monta kertaa! Noppa yllätti, se etsi hyvin vainulla muovipatukkaa maastosta ja toi sen nätisti. Tuota lajia pitää harjoitella lisää!

Noppa, Misty ja ilmoitus vapaana olevista koirista tontilla...
Misty taas kaikki jalat ilmassa
Misty jahtaa Taraa...
...ja Tara jahtaa Mistyä...
Kaverukset leikin jälkeen. Niitä ei ole komennettu tuohon, kävivät itse maate toisiaan liki.
Tara ja Noppa kylpytakeissaan lauantai-iltana, puruluuta massuttaen uintireissun jälkeen. Ei ollut luvallinen sekään uintikerta. Noppa "putosi" laiturilta, Tara meni rannasta perässä.

Kommentit

  1. Kivat kylpytakit! :) Mistä näitä voi hankkia vai onko ne valmistettu itse?

    VastaaPoista
  2. Ensimmäinen kappale oli ostettu ystävän toimesta. Loput 4 (!) tehty itse = äitini jaksoi taistella paksun froteekankaan, kanttausnauhan ja tarranauhojen ompelemisen knnssa. Kylpytakkeja on pari eri kokoversiota (Taran kokoa ja Nopan large-kokoa) ja yhden Tara pisti jo silpuksi ensimmäisenä kesänä.

    Noita myydään myös kuulemma mm. agilitykisoissa yms. Kannattaa pitää silmät auki eri koiratapahtumissa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ei-toivottuja perennoja

Triosta tuli taas kvartetti

Hyvää matkaa Sinne Jonnekin rakas mummokoira