Kaikenlaisia joulukalentereita

Joulukalenterista avataan luukkuja aattoa odotellessa. Meillä ruksataan päiviä kalenterista. Tosin aaton odotukset ovat aika erilaiset kuin muilla. Nopan laskettu synnytyshetki on silloin.

Päivä päivältä Noppa leviää ja muuttuu rauhallisemmaksi käytökseltään. Muutaman viikon se on yökkäillyt aamuruualle ja ollut selvästi pahoinvoiva. Siis rehellista aamupahoinvointia! Tänä viikonloppuna taisi iskeä se syöppövaihe päälle, josta minua on jo varoiteltu. Nyt uppoaisi kaikki, mitä kirsun eteen laitetaan. Sen sijaan Tara, joka tähän asti on käynyt inventoimassa Nopan sylkemät kuivamuonat, on aloittanut ruuan kanssa oikkuilemisen. Ota noista nyt selvää. Tara ei ole edes valeraskaana.

Taralle ei pieni dieetti ole yhtään haitaksi ja Nopan kanssa pitää olla tarkkana, ettei se saa ruokaa yli sallitun määrän.

Nopan nisät ovat selvästi suurentuneet ja punaiset, se läähättää helposti eikä ulkona tee yhtään turhaa liikettä. Sisällä se ojentelee joko etu- tai takajalkaa ja mulkaisee vatsaansa samalla: "Hiero mun masua!".

Tämä alkaa olla jo harvinainen kuva: Noppa nukkuu rullalla. Kohta se alkaa olla jo hankala asento.


Noppa takaapäin

 Tara ja jäätynyt, ruttaantunut jättitennispallo. Ihana talvilelu. Ainakin Taran mielestä.


Kommentit

 1. Ihana rulla-Noppa! <3
  Taran palloa en ihan heti olisi palloksi tunnistanut. Terkkuja ja rapsuja molemmille.

  VastaaPoista
 2. Noppa on niin mammaa :) aika söpö!
  Ehkä parhaimpia joululahjoja luvassa Nopalle!

  Terv,
  Sanna & Osba-iskä

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi