Touhoviikonloppu

Perjantai-iltana menimme mökille todetaksemme, että kesä meni jo. Ulkona lämmintä +6 astetta, vettä satoi tuulen kera vaakasuoraan. Mökissä lämminta +16 astetta, vaikka sitä oli edellispäivänä lämmitetty.

Yleensä mökille tullessa koirat rientävät suoraan autosta järveen uimaan. Eivät rientäneet tällä kertaa. Noppa ei mennyt heti edes rannalle. Tara-typerys olisi varmaan uinutkin, jos sitä olisi edes hieman usuttanut.

Lauantai kului sisä- ja ulkotöissä, koirat touhottivat mukana. Siis sen ajan, minkä eivät mäheltäneet keskenään. Kummallekaan ei tule koskaan kasvamaan kaulaan pitkää karvaa kun ne keskenään painiessa jyrsivät sen toisiltaan pois. Noppa otti jopa pienet tirsat Taran korva suussa. Tara nyhti vastavuoroisesti Nopalta kaulakarvaa tukkoina. Ja kivaa oli, olisivat kai kikattaneet jos olisivat osanneet.

Sunnuntaina oli Taran hieroja Korsossa. Hieroja-Kirsi teki taas ihmeitä Taran jumittuneille selälle, lavoille ja reisille.

Illalla Tara jäi sisälle lepäämään sillä aikaa, kun kävin Nopan kanssa pyörälenkillä. Noppa tuhisi innoissaan kun näki minun ottavan pyöräilykypärän esille. Jostain syystä se tykkää yli kaiken pyöräilylenkeistämme, jotka kuuman kesän takia ovat jääneet (liian) vähiin. Lenkillä se juoksee korvat luimussa, suupielet tiukkoina ja lavat töitä tehden.

Pysähdyin tietyömaan kohdalla ja Noppa katsoi minuun kuin nauraen: "Tää on kivaa!!".

Kotimatkalla sen vauhti hidastui, ei olisi vielä halunnut palata takaisin. Portilla se heilutti häntää fillarillekin. Hupinsa kullakin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi