Kauriissa Tara jo tunnetaan

Tara kävi hoidettavana eläinlääkäriasema Kauriissa, jossa sen miltei irti revennyt kynsi poistettiin kokonaan, haava hoidettiin ja jalka paketoitiin. Samassa rauhoituksessa tutkittiin Taran hännässä oleva patti ja haavauma ja se sai siihenkin lääkkeen.

Tara oli tietenkin rauhoitettuna ja varvas vielä puudutettiin erikseen. Samassa rytäkässä kynnen kanssa hieman kovia oli kokenut myös varvas, mutta onneksi ei pahemmin.

Kotimatkalla kävin ostamassa Taralle ulkoilua varten (lue: hihnalenkkiköpöttelyjä) kumitossun jalkaan ja lohdutukseksi herkkuja. Kuivattua vatsalaukkua, lammasta ja lampaanlihasäilykettä.

Noppa haisteli kotiin tullessamme rauhoitusaineesta pöpperöisen Taran tarkkaan. Sitten se marssi keittiöön hihkumaan illallista. Asiat tärkeysjärjestykseen. Viis siitä, että kaveri on ihan pöhnässä, haisee verelle, eläinlääkärille ja tyhjentyneille anaaleille kun iltaruoka on myöhässä tunnin!

Nyt Tara nukkuu ilman kauluria lattialla. Saas nähdä miten tulevat päivät kaulurin kanssa sujuvat. Odotan kaikkea muuta kuin innolla...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi