Pentuja pentuja!

Fionan sisar- ja velipuolia siis. Neliviikkoisia bordercollien pentuja. Hurmaavan ihania pissa-automaatteja, jotka syömisen ja nukkumisen välissä purevat miniatyyritikarihampaillaan kaikkea, nahistelevat ja leikkivät toisillaan ja minileluilla. Ihan julmetun söpöjä siis :)

Fiona haisteli minut tarkasti kun palasimme pentuja katsomasta, mutta tätikoiria ei asia voinut vähempää kiinnostaa. Tara ei tajua haistelusta muutenkaan mitään (siitä tulisi harvinaisen huono jälkikoira) ja Noppaa lähinnä pöyristytti ajatus pennuista. Yksi oma pentue selvästi riitti sille.

Dreamoor-kennelin nimelle tulee selvästi lisää Neiti Sieväsiä, niin soma tuo tyttöpentu on (ovat ne muutkin!)
      

Hilveä peto! Haukotteleva tikarihammas :)

Uni yllätti leikin jälkeen

Kaveri puree vatsasta kun toinen yrittää nukkua.

 Tassut! Kovin on tutun näköinen asento...
 

Mininarupallo pennulle.

Häntä ruokailuasennossa

Bordercolliepentuhylje

Veljen selkä on hyvä tyyny

Kommentit

 1. Koirvauvat ovat aina yhä ihania! Mukavaa saada katsella kuvia.:)
  Jännä tuo yksi mustuainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se pennun tuoksu on aina yhtä ihana! Paitsi jos olisin kasvattaja ja haistelisin sitä 7 viikkoa putkeen niin voisin olla eri mieltä :) Pennuissa on pari tummaa poikaa, jännä nähdä sitten niitä aikuisena miten väri on muuttunut tai muuttuuko.

   Poista
 2. Suloisia! Meillä afgaanit eivät koskaan olleet niin kiinnostuneita toisten koirien hajuista ihmisten vaatteissa kuin staffit. Koirallahan on niin hirmu hyvä hajuaisti, joten varmaan meidän Filokin varmaan ajatteli, että haistaahan sen täältäkin asti missä tuo on ollut :) ❤️.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi