Tynnyri pummii ja muuta marraskuista

Pimeää, märkää ja niin marraskuista. Pari päivää oli jo talvifiilistä kun satoi lunta, mutta nyt mennään taas pimeydessä ja sumussa. Parkkihallissa valoisassa (vaikka keinovaloa, niin jotain valoa!) ollaan käyty tokoilemassa Nopan ja Fionan mielenvirkistykseksi, Tara hengailee mukana.

Noppa on tohkeissaan kun pääsee tokoilemaan, tosin epäilen sen johtuvan pääasiassa herkuista joita se onnistuneen suorituksen jälkeen saa. Nopan ruokahalu on taas pohjaton ja se on todella härski kerjätessään. Se kiekaisee varmuuden vuoksi keittiössä "Kuolen nälkään NYT!" valituksen vielä puoliltaöin meidän muiden jo mennessä nukkumaan ja talon ollessa jo pimeänä. Lääkitys toimii muuten hyvin sillä Noppa on pirteä (niin pirteä kuin se sairauden takia voi olla), mutta sen ylipaino ja ruokahalu saavat minut hermostumaan.

Tara on ihmeen hyväntuulinen vaikka oireilee taas murtunutta jalkaansa. Kostea ja kylmä sää ei sovi sille,  säryt palasivat heti säiden muuttuessa huonommaksi.

Eilen olin Fionan kanssa Hausjärvellä Oili Huotarin koulutuksessa (kiitos taas kasvattajalle tilaisuudesta!).  Muita seuraamalla sain paljon vinkkejä ja mietittävää, paljon olisi taas asioita opittavana ja opetettavana Fionalle. Oilin ohjaamana teimme tunnarin alkeita, Fiona oli innoissaan piilotettua tunnarikapulaa etsiessään. Motivaatiota, moottoria ja vauhtia ei puutu!

Kotona jatkuu talon remontti, joka on jäänyt täysin Juhan harteille. Kesän valoisina päivinä ja iltoina ei sisäremontti innostanut (etenkin kun mökillä oli remontti vaiheessa), nyt päästää siinäkin asiassa eteenpäin.

Pimeiden päivien piristykseksi tiedossa on kaikenlaista ohjelmaa tuleviksi viikoiksi, tylsää ei tule olemaan kuin hetkittäin. Epäilen ettei silloinkaan.

Mirka Hartikaisen ottamia kuvia Fionasta Oilin koulutuksessa


Hillevi Rullahuuli keskittyy 

Lauantaina kotipihalla Fiona esitteli ikeniään ja harvaa häntäkarvarivistöään Taralle

Tara esitteli oman kalustonsa

Sitten mentiin takaa-ajoleikkiä ympäri takapihaa

Noppa seurasi lievästi paheksuen moista riekkumista

Fionan jarrutus meni pitkäksi.

Aikansa Fiona jaksoi Taraa kiusata, sitten se luovutti. Tara on joka kuvassa ihan yhtä kuutamolla olevan näköinen. Ihan oma itsensä siis.

Noppa näyttää mallia miten marraskuun pimeistä ajoista selvitään. Ottamalla rennosti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi