Taantunut tapaus

Kuka on vaihtanut rauhallisen, harkitsevan ja tyynen bordercollieni (juu, ei siis Tara kyseessä..) hihnassa tempovaan, sisällä kiukuttelevaan, puolikuuroon hössöttäjään joka käyttäytyy kuin olisi taas "murkkuikäinen"?

Missä on järkevä ja kuunteleva aikuinen narttu? Sen tilalla on ylienerginen touhottaja, joka pomppii itsekseen umpihangessa näkymättömiä mörköjä hangesta etsien ja ulvohaukkuu kilpaa vastaantulleen beaglen kanssa. Miten pennutus sai Nopan noin täyteen virtaa? Menikö osa sen aivoista imettäessä? Tai no, älykäshän se on, mutta osittain kuuroutunut. Selvästi.

Myös Tara tekee reklamaation. Se meinaa tukehtua kun Noppa käyttää sitä pehmoleluna. Miltei kuulen, kuinka Taran keuhkot tyhjenevät kun Noppa makaa Taran päällä sen korvaa hellästi mussuttaen.

Pakko lähteä johonkin kaupan parkkihalliin treenaamaan sen kanssa. Kaikensortin tee-se-itse aktivoinnit on tehty ja opittu, mm. namien piilotus on sama kuin ruoka-aika, koska Noppa muistaa kaikki namien jemmapaikat ulkoa. Kuvaavaa on, että Taralle ne ovat joka kerta yhtä suuri yllätys ja hakemisen paikka :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tara 13 vuotta

Ei-toivottuja perennoja

Kvartetista kvintetiksi