Fiona, Tara ja Maura itsenäisyyspäivänä 2017. Kuva: Kristiina Kerttula

30.7.2013

Terapiat kohdallaan

Puutarhanhoito on kuulemma erinomaista terapiaa ja mielenterveydelle hyväksi. Koiranpennuthan ovat suloisinta maailmassa ja pentujen touhujen seuraamista parempaa mielenpiristettä ei olekaan.

Nämä kaksi kun yhdistää, ovat terapiat todella hyvässä kuosissa!

Puoli vuotta sitten kävin ihastelemassa Surin pentuja, tänään oli ihasteluvuorossa Surin veljen Manun pennut. Kolmeviikkoiset mustavalkotättähäärät olivat juuri niin suloisia kuin bordercollien pennut voivat vaan olla. Vaaleanpunaisia tassunpohjia ja masuja, hellyyttäviä hampaiden alkuja (joista tulee pian karmeat naskalit) ja kovaa yritystä viipottaa töppöjaloilla jonnekin. Ainakin hetken, ennen kuin uni tuli. Sitten ne simahtivat niille sijoilleen, juuri kuten pikkupennut tekevät.

Onko bordercollien pentuja suloisempaa? (Jokaisella on tästä oma vakaa mielipide, tämä on minun :)Vielä niin vaaleanpunaiset anturat :)

3 kommenttia:

  1. Koiranpennun tuoksu, kömpelyys, suloisuus, pienet tassuset ja vauvan katse... kaikki ne ovat ihania, vaikka meillä jokaisella on suosikkirotumme :-).

    VastaaPoista
  2. Koirapennut ovat ihaninta maailmassa. Kukkafriikkinä voin tunnustaa, että menevät jopa ohi puutarhan. Nuo suloiset vaaleanpunaiset masut, tassut, tuhina. Aivan ihania. Meidän kultsuvauva on nyt 10 kk.

    VastaaPoista
  3. Pentujen tuoksu (sanomalehti, pennun oma haju ja maidon haju) voittavat jopa tuoksuvat liljatkin! Olette molemmat oikeassa, ei ole suloisempaa kuin koiranpentu :)

    VastaaPoista